Aanvraag vrijblijvende offerte

U heeft een meubel of meubelen te herstellen of restaureren. Dit kunnen meubels als kasten, stoelen, een linnenkast, bureau kabinet of speeltafeltje zijn, alle meubelen welkom. U neemt contact op per telefoon of email dan maken we een afspraak bij u thuis of op het restauratie atelier. Mocht het vanwege de lange afstand niet lukken dan zou een eventuele schatting van de restauratie kosten gemaakt kunnen worden vanaf aangeleverde foto’s. U kunt daarnaast altijd (liefst op afspraak ) naar het restauratie atelier te komen. Het meubel wordt geïnspecteerd en na aanleiding daarvan maak ik een behandelplan en offerte. Deze stuur ik u schriftelijk toe. In veel gevallen kan ik al wel een indicatie geven van de geschatte kosten. De restauratie kosten staan tegenwoordig vaak niet meer in verhouding met de “marktwaarde” van het meubel. Het is te vergelijken met het restaureren van klassieke auto’s waar veel tijdrovende arbeid in zit. Maar dan heeft u wel iets moois en duurzaams in huis.

gluepot

portfolstap mop

pianokolom vitrineboortjes

Op de offerte staat ook de manier van betaling, de reserveringstijd, hoe lang het duurt en eventuele voorwaarden. Daarna krijgt u een opdrachtbevestigingsformulier die u bij akkoord gaan getekend aan mij terug stuurt. Na ontvangst neem ik contact met u op over de ophaal/aanlever-datum en het transport hetgeen vaak door mij zelf word uitgevoerd. U krijgt een ontvangstbewijs. Het meubel is aanvullend op uw eigen inboedelverzekering bij mij verzekerd. Bij de aflevering ontvangt u de factuur en een restauratierapport.

Offerte Meubelrestauratie. Voor restauratie en herstellen van antieke houten meubelen kunt u bij Meubelrestauratie Yolanda Joosten te Arnhem een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tags: Vrijblijvende, Offerte, Meubel, Meubelen, Meubelreparatie, Herstellen, Restauratie

© Yolanda Joosten 2007-2013