Skip to main content

Politoeren en Antiekrestauratie

Al 30 jaar meubelrestauratie voor meubelen die het verdienen om weer in ere hersteld te worden.

Meubelrestauratie en Antiekrestauratie in Arnhem

U heeft een antiek of minder oud meubel te restaureren, conserveren of repareren….. Mijn expertise op het gebied van volledige of gedeeltelijke restauratie van antieke meubelen garandeert dat u weer jarenlang plezier van uw meubel heeft.

Het Restauratie Atelier van Yolanda Joosten met een Engelse oorsprong verricht al ruim 30 jaar: Meubelrestauratie, Ambachtelijke houtbewerking, Conservering van meubelen, Restauratie van houten objecten en is gespecialiseerd in Politoeren en oude afwerkingen.

Of het nu gaat om een gebroken leuning van uw stoel of een complete restauratie van een kast zodat hij niet alleen mooi maar ook weer functioneel is. Zodat dat je het meubel weer goed kunt gebruiken en je niet bang hoeft te zijn dat het servies er doorzakt of de deuren er uit vallen. Maar ook opdat de lades weer lekker lopen. Er wordt natuurlijk naar alles gekeken en niet alleen naar het uiterlijk, daardoor kom je later niet voor verrassingen te staan. Lees meer bij Meubelrestauratie..

Meubelreparatie en restauratie,  aanpassingen, verbeteringen en stoffering.

Er zijn talloze oplossingen en technieken mogelijk zowel authentieke  als van deze tijd. Bij restauratie wordt vaak gebruik gemaakt van de originele materialen. Er wordt hier rekening gehouden met originaliteit en  is waakzaam het antieke meubel “niet over te restaureren”.  Vraag gerust om advies voor de juiste behandeling voor uw meubel.

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte waarna u het  restauratieadvies in combinatie met uw wensen krijgt. Is dit akkoord dan plannen we de restauratie. Het vervoer van uw meubel is zelf te regelen maar u kunt ook gebruik maken van mijn professionele transporteurs die uw meubel veilig en verzekerd voor u kunnen vervoeren. Bezichtigingen kunnen zowel aan huis als aan het atelier gebeuren. Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte..

Heeft u een antiek meubel met een storende gebreken maar heeft het wel een mooi oud patina;  leest u dan verder bij  Restauratie van Antieke meubels..

Antiekrestauratie

Politoeren van meubelen

Het Restauratie Atelier van Yolanda Joosten is gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde oude schellac-politoer afwerkingen. Oude gepolitoerde meubelen kunnen met zachte hand geretoucheerd en gepolitoerd worden. Daarmee behouden ze het oude patina maar zijn ze weer op zijn allermooist gemaakt met de authentieke materialen. Lees meer over Restauratie van antieke meubels.

Voor wie een geheel nieuwe gepolitoerde afwerking of andere afwerking wil zoals was of olie kan hier natuurlijk ook terecht. Voor meer mogelijkheden op gebied van kleur en afwerking lees meer over Politoeren en afwerkingen.

Contact